кадър и видео: БТВДрегер на предизвикалия произшествието водач показал 2,39 промила

...
кадър и видео: БТВДрегер на предизвикалия произшествието водач показал 2,39 промила
Коментари Харесай

В Пловдив граждани сами задържаха пиян шофьор, който катастрофира и опита да избяга

кадър и видео: БТВ

Дрегер на провокиралия произшествието водач посочил 2,39 промила алкохол.

Граждани задържаха пийнал водач, провокирал пътнотранспортно произшествие и направил опит да избяга, заяви БТВ.

Случката се разиграва в Пловдив в събота вечерта към 20:00 ч. Шофьор удря спряла кола пред пешеходна пътека и криволичейки потегля да бяга с автомобила си.



Нарушителят е арестуван от 26-годишен мъж, който става несъзнателен очевидец на произшествието. Младежът забелязал два ударени на пешеходна пътека автомобила близо до автобусна спирка на бул. „ Васил Априлов “. Той видял, че шофьорът на едната кола е очевидно несъответстващ и напуща с транспортното средство местопроизшествието. Куриозното в тази ситуация е, че колата е била с задействани предни еърбеци и отворена шофьорска врата. По този метод лидерът карал към километър, до момента в който младежът го преследвал пешком.

В една от кварталните пресечки беглецът стопира автомобила си и се пробва да го напусне, само че младежът и още един притекъл се на помощ жител го задържали до идването на полицията.

Полевият тест с дрегер на провокиралия произшествието водач посочил 2,39 промила алкохол. Шофьорът е арестуван за 24 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР